måndag 31 december 2012

det här med 2013

Vad vill jag får ut av år 2013? Vad är mina mål? Förhoppningar? Drömmar?

Jag vill komma igång och träna igen efter en höst med nästan enbart fokus på nya huset och jobbet. Nu är träningsrummet på god väg, så jag har ju inget att skylla på längre. Väldigt bra :-)

Jag längtar otroligt mycket tills badrummet med golvvärme, klinkers och kakel blir klart. Förhoppningsvis om några veckor... men där är vi ju i hantverkarnas våld. Att slippa åka till mormor och duscha eller duscha i källarens provisoriska dusch kommer ju förbättra levnadskvalitén otroligt mycket. (Det som fanns där när vi flyttade in upptäckte besiktningsmannen att det var fuktskador i.)

Jag vill såklart göra en massa mer saker på huset, i huset, runt huset. Vi har så mycket idéer och så lite pengar ;-). Men det gäller ju bara att försöka prioritera. Det är roligt att förbättra steg för steg tillsammans.

Jag hoppas vi får tid och pengautrymme för lite mer kultur och småresor. Jag saknar musikaler och teaterföreställningar... känns som det var länge sedan vi (jag) hade råd med det. Insikten att det bara tar 2 timmar hemifrån till Danmark var en aha-upplevelse!

Jag önskar att vi får många besök. Jag förstår om det inte är så många som är sugna på att resa hit i den kalla och regniga vintern. Men jag hoppas hoppas hoppas att vänner vill komma och hälsa på i vår och sommar.

Jag hoppas och önskar att alla jag känner får leva och ha hälsan nästa år. Två dödsbud på en dag i slutet av detta år tycker jag får räcka ett tag.


Inga kommentarer: