söndag 18 december 2011

tystnad


Jag har tappat rösten. Det började med ont i halsen i torsdags. Jag tog mig iväg och jobbade natt ändå, för jag mådde inte så dåligt bortsett från halsen. Det gick helt okej, och fredagen gick sen åt till att bl.a. köpa den viktiga utlovade julklappen till älsklingen, en ny mobil. Planen var att jag skulle gå och lägga mig astidigt, typ 19 för att verkligen sova bort förkylningen, men såklart så rann tiden iväg och jag kom väl i säng typ nio-tio. På morgonen tiiidigt åkte vi iväg till Vaxholm för Sadhana. Jag tänkte att även om jag inte orkar yoga nåt kan jag i alla fall ligga där och känna energierna flöda. Eller nåt. Dock var det väl kanske inte helt genomtänkt att sjunga de olika sångmedidationerna... För idag, efter en kväll av babblande med några besökande vänner, är rösten helt borta.

Spännande upplevelse. Att inte kunna göra sig hörd. Att behöva gå och peta på någon för att kunna få uppmärksamhet. Det är först när man inte kan prata som man inser hur mycket småsaker man säger hela tiden... som man får sortera.

Jag vet att man inte ska försöka prata eller viska... men oj vad svårt. Det är lite svårt att svara i telefonen... hoppas det går över fort.

Idag har granen klätts!

Inga kommentarer: