söndag 23 maj 2010

Testpilot

Jag fick tips om en väldigt intressant aktivitet! Jag har anmält mitt intresse för att vara testpilot på Canons EOS 550D. Jag har ju länge velat ha en "riktig" kamera, och sedan den halvriktiga flyttade till Berga, har jag ju fått nöja mig med mobilkameran och den lilla kompaktvarianten. Vilket iofs har sin charm, och kan ge intressanta bilder på sitt sätt. Men väldigt ofta saknar jag möjligheterna man har med en mer avancerad.

Jag fotade mycket med pappas gamla analoga systemkamera när jag bodde hemma och hade framkallning i källaren. Men sen har jag aldrig riktigt ansett mig ha råd att köpa en så bra kamera som jag vill ha. Lillebror däremot har lagt ner hutlösa pengar på sin kamera. Verkar som fotointresset ligger i släkten.Hoppas hoppas! Även om jag inser att oddsen knappast är så stora. Vore kul att kunna ta lite mer avancerade bilder till årets projekt, http://365pixiepictures.blogspot.com också såklart.

Testpilotanded går till så att man får testa kameran i 1 månad och skriva om det. Sedan får man behålla kameran. Vore ju fruktansvärt trevligt!! :-D

Om du själv vill anmäla intresse för att vara testpilot, så klicka här: http://www.smartson.se/testpilot-550D.html

Inga kommentarer: